071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (7)

Nieuws uit de groepen (7)

3 december 2021 | Nieuws

Groep 4 heeft deze week een begin gemaakt in een boek over de blauwe vinvis! We hebben er al veel over geleerd. Hij is 30 meter lang en zijn hart weegt wel 600 kilo.

Het bijzondere aan een blauwe vinvis is dat zijn huid bovenwater grijs is, maar als je onderwater kijkt is het blauw. Vandaar ook zijn naam. Als opdracht hebben we de blauwe vinvis met zijn kenmerken nagetekend en dat was nog niet zo gemakkelijk!
 
Wilt u de hele brief Nieuws uit de groepen lezen? Klik hier!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This