071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 8

Nieuwsbrief 8

10 december 2021 | Nieuws

De laatste schoolweken van 2021 zijn in volle gang en er gebeurt veel in deze tijd.

We proberen u met deze nieuwsbrief en `Nieuws uit de groepen` te laten zien wat we doen en hoe leuk de school versierd is. Helaas heeft de ouderraad geen steentje aan kunnen bijdragen door de regels omtrent Corona, maar de kinderen en de juffen en meesters hebben hun best gedaan!

We willen hierbij wel als team aangeven dat we de hulp van de ouders uit de ouderraad heel erg missen en we hopen jullie er volgend schooljaar weer bij te hebben!

Goed doel
Ook dit jaar besteden we aandacht aan een goed doel. De kaartjes voor `eenzame ouderen` van vorig schooljaar waren een groot succes en daarom is er dit jaar weer gekozen voor een kaartenactie. Voor Kerst 2021 gaat ons kaartje naar vluchtelingen die net in Nederland zijn. Dit is georganiseerd door Vluchtelingenwerk. Met de klas werken we aan een XXL kaart en kleine kaartjes. Wilt u alstublieft net als vorig schooljaar €1,00 voor postzegels meegeven met uw kind? Maandag 20 december gaan we de kaarten versturen. Nadat we het 4e lichtje voor Advent hebben aangestoken en een mooi verhaal hebben verteld. 

Kerstlunch
Op donderdag 23 december hebben we met de hele school een kerstlunch, wilt u bord, beker en bestek meegeven? Via schoudercom komt volgende week een intekenlijst over wat u wilt meegeven voor de lunch. Het mag best een beetje chique en bijzonder zijn, maar… geef vooral niet te veel mee. Iedereen neemt wat mee, dus u hoeft niet voor alle kinderen uit de klas een portie mee te geven! U mag zelf ook iets maken, er is niet aangetoond dat er een risico is op besmetting. Extra goed letten op de hygiëne kan natuurlijk geen kwaad.

Open podium: de film!
Alle klassen van De Singel hebben een klein kerststukje voorbereid. We gaan dit op dinsdag 14 december filmen en aan elkaar monteren tot één film. Op donderdag 23 december hebben we dus, Coronaproof, een `open-podium` van de hele school! We bekijken deze film tegelijk, dus misschien horen we elkaar applaudisseren!

Op donderdag 23 december om 14.45u begint de kerstvakantie voor de kinderen.

We wensen elkaar dan een fijne Kerst, leuke vakantiedagen en een gelukkig en gezond 2022!                                              

Wilt u de hele nieuwsbrief lezen? Klik hier!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This