071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (8)

Nieuws uit de groepen (8)

17 december 2021 | Nieuws

Op woensdag 15 december werkte juf Rosanne haar laatste dag. Ze mag nu genieten van haar zwangerschapsverlof en zal pas in mei 2022 weer op school verschijnen. Op deze woensdag hebben we haar verwend met cadeautjes en een slinger met rompertjes. Op deze rompertjes hebben de kinderen de naam van de baby voorspeld en we hopen natuurlijk dat de goede naam er bij zal zitten. Juf Rosanne trakteerde de kinderen op beschuit met muisjes en deze mochten ze zelf smeren en bestrooien. Het was een hele gezellige ochtend.

Voor de hele nieuwsbrief: klik hier!

 

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This