071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 9

Nieuwsbrief 9

23 december 2021 | Nieuws

Wij wensen jullie
De kerstvakantie is echt begonnen, maak het gezellig met de mensen die je liefhebt. Rust lekker uit!


Wij hopen jullie snel weer zien in het nieuwe jaar!
Wilt u de hele nieuwsbrief lezen? Klik hier!
                                                                                        

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This