071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 10

Nieuwsbrief 10

14 januari 2022 | Nieuws

Voor Kerst 2021 hebben we een XXL kaart en kleine kaarten gemaakt voor mensen die net in Nederland wonen. Dit werd georganiseerd door Vluchtelingenwerk. 

Na de vakantie kregen we deze reactie van vluchtelingenwerk 

 

Vandaag was ik op kantoor en heb ik jullie kaarten gezien. Bedankt ook voor jullie gift dat steunt ons enorm in ons werk, niet alleen in materiële zin maar hierdoor voelen we ook jullie support voor vluchtelingen in Nederland. 
 
Normaals hartelijk dank en hopelijk doen jullie in de toekomst ook weer mee als we mooie acties hebben voor vluchtelingen!
 
Wilt u de hele nieuwsbrief lezen? Klik hier!
 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This