071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (10)

Nieuws uit de groepen (10)

4 februari 2022 | Nieuws

Nieuws uit de Taalklas

We hebben 2 nieuwe leerlingen in de taalklas.
Welkom Abdu en Maher in de Taalklas, wat leuk dat jullie er zijn.
 
We zijn ook begonnen met het nieuwe thema: Mijn lichaam. 
Op Classroom staan allemaal nieuwe filmpjes, liedjes en verhalen, die je ook thuis kan bekijken.
 
Bijna elke dag hebben we een “lekker lezen moment” De kinderen mogen dan een eigen gekozen boek lezen. Dit mag in het Nederlands, maar ook in je eigen taal. 
Je mag ook een boek van thuis meenemen om op school te lezen.
Bent u benieuwd naar de andere groepen? Klik hier!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This