071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (11)

Nieuws uit de groepen (11)

18 februari 2022 | Nieuws

Hoeraaa!!!
Groep 3 heeft het letterdiploma gehaald!
Na heel veel oefenen met alle klinkers, medeklinkers, korte en lange klanken en twee teken klanken kan groep drie al heel veel woorden lezen. Dinsdag hadden we het letterfeest in de klas. Gelukkig waren alle kinderen weer uit quarantaine en hadden we weer voor het eerst een complete klas! Dat was wel super leuk! Spelletjes, een letterspeurtocht, limo, letterkoekjes en het diploma werd door Evi uitgereikt, het was een super gezellige middag. Wat zijn wij trots op groep 3!!
En we zijn nog lang niet klaar met lezen.
Volgende week is het weer feest in de klas: Carnaval!!
 
Bent u nieuwsgierig geworden naar het nieuws uit de andere groepen? Klik hier!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This