071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 13

Nieuwsbrief 13

25 februari 2022 | Nieuws

Feest!
Vandaag hebben feest gevierd op school. Er is gedanst, gespeeld, gelachen, gesnoept en polonaise gelopen. De kinderen zijn verwend door de ouders van de ouderraad. Het was een feestje zonder afstand houden en mondkapjes (behalve juf Jannie want zij was dokter). Het was genieten! Een bedankje aan de ouderraad is wel gepast: dank voor jullie inzet. 

Het team wenst iedereen een gezellige en zonnige vakantie!
Benieuwd naar al het nieuws? Klik hier!

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This