071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 14

Nieuwsbrief 14

25 maart 2022 | Nieuws

Reis rond de wereld vector illustratie. Illustration of vervoer - 40467786

Op maandag 28 maart begint het schoolbrede thema ‘Reizen rond de wereld’. In dit thema ontdekken wij (verre) landen, leren we over culturen, natuurverschijnselen en wereldwonderen. Op maandag openen wij het thema met het lied Hallo Wereld van Kinderen voor Kinderen. In de groepen beginnen we met spelletjes over landen, daarna wordt er een verhaal voorgelezen over een land. Aan de hand van dit verhaal gaan alle leerlingen een ansichtkaartje schrijven (of tekening maken).

Elke klas maakt een poster met deze ansichtkaarten en hangt dit op de gang. De volgende dagen van het schoolbrede thema wordt er in alle groepen gewerkt over landen, ook zullen er uitstapjes gemaakt worden bv naar een museum. Wilt u helpen met het begeleiden van een uitstapje? Geef dit dan door aan de leerkracht van uw kind.
Hoe we het thema afsluiten blijft nog een verrassing!

Benieuwd naar het andere nieuws? Klik hier. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This