071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (13)

Nieuws uit de groepen (13)

8 april 2022 | Nieuws

Nieuws uit groep 4. In groep 4 zijn we met het thema ‘Reizen rond de wereld’ gestart in Mexcio. Over dit land hebben we allerlei weetjes gelezen. Deze weetjes gingen bijvoorbeeld over de vlag, de sombrero, Mexicaans eten, de tempel die de Maya’s hebben gebouwd en Dia de los MuerTos. Nadat we een stempel in ons paspoort hadden gekregen hebben we Mexico verlaten en zijn we aangekomen in Kenia. We hebben gewerkt aan een groepsopdracht. Iedereen kreeg een kaartje met een dier of een stukje van een dier erop. We hebben elkaar gezocht en gekeken welke kaartjes bij elkaar horen. Dat werd het groepje waarin je ging werken. We hadden de giraf, de krokodil, de cheetah, de zebra en de olifant. Samen hebben we mooie tekeningen gemaakt van deze dieren. Vandaag hebben we Kenia verlaten. We hebben weer een stempel gekregen in ons paspoort. Nu zijn we aangekomen in Japan. We zijn erg benieuwd wat we daar allemaal over gaan leren. Maandag gaan we naar het museum. Dit bezoek gaat over Japan! 

Bent u nieuwsgierig naar wat de andere groepen voor nieuws hebben? Klik hier! 

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This