071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (15)

Nieuws uit de groepen (15)

20 mei 2022 | Nieuws

Deze twee weken voor de Citos staan bij groep 6 in het thema van hard werken en leuke dingen doen. De eerste dag na de vakantie hebben de kinderen een leuke en leerzame fietsles gehad. Ze hebben een route door de wijk gefietst waarbij ze alle regels hebben moeten gebruiken die zij het afgelopen jaar op school hebben geleerd en geoefend. 
Uiteraard hebben we in de klas ook een mooi moment gehad om Eid al-Fitr/ Suikerfeest nog even met elkaar te vieren en verhalen hierover te delen. Vandaag hebben de kinderen voor het eerst echt geoogst bij de schooltuinen. Ze hebben allemaal een mooie tas vol spinazie mee! 
 
De andere groepen hebben ook leuk nieuws. Lees het hier!
 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This