071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (1)

Nieuws uit de groepen (1)

29 augustus 2022 | Nieuws

De eerste week is voorbij en we zijn het schooljaar in groep 1 en 2 goed gestart. De kinderen vonden het leuk elkaar weer te zien na de vakantie en hadden er allemaal zin in. Ook de nieuwe kinderen zijn met open armen ontvangen en hebben al een plekje gevonden in de groep. We starten dit schooljaar met het thema “Welkom” en bij dit thema komt alles wat we op school doen aan bod. We nemen binnen dit thema de tijd om na de vakantie weer te wennen aan hoe het gaat op school. We lezen hierbij het boek; “Het kleurenmonster gaat naar school” . Ook zijn we weer gestart met de spelinloop op dinsdag- en donderdagochtend. Ouders zijn van harte welkom om van 8.30 tot 8.45 een spelletje of een puzzel te doen samen met de kinderen. 

Ook nieuwsgierig naar wat de andere groepen bij ons op school hebben gedaan? Klik hier en lees de andere berichten!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.