071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 2

5 september 2022 | Nieuws

Nieuwe samenwerking TSO – Sportief Onderwijs.
 
Met de start van het nieuwe schooljaar zijn we met alle drie de scholen de samenwerking gestart met een nieuwe organisatie voor de tussenschoolse opvang met de naam ‘Sportief Onderwijs’. We denken dat deze organisatie nog beter aansluit bij onze kinderen. 
Sportief Onderwijs zal met onder andere een vast team van maandag tot en met vrijdag tijdens de lunchpauze sport en spel aan de kinderen aanbieden. De kwaliteiten, mogelijkheden en kansen van de leerling, daar gelooft Sportief Onderwijs in. Daarom kijken de professionals van Sportief Onderwijs naar wat de leerling nodig heeft en hoe hij of zij het beste kan leren, individueel en in groepsverband. Daarbij zijn de belangrijkste doelen om binnen een veilige omgeving samen te spelen en goed te leren bewegen.
 
Onze eerste twee weken met deze nieuwe organisatie zijn goed verlopen.
Ook loopt er bij elke pauze tussen de middag een eigen leerkracht op het schoolplein. 
 
U krijgt de komende week een brief waarin u gevraagd wordt om te betalen als u gebruik wilt maken van de tussenschoolse opvang. U mag er natuurlijk ook voor kiezen uw kind op te halen tussen de middag. 
 
In onze Nieuwsbrief kunt u nog meer informatie lezen. Klik hier! 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.