071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (4)

Nieuws uit de groepen (4)

10 oktober 2022 | Nieuws

Na een lang weekend was iedereen dinsdag weer op school. Woensdag was weer een leuke dag omdat het thema en de Kinderboekenweek werden geopend. Het thema is ‘GI-GA Groen!’
 
We zijn hier direct lekker mee aan de slag gegaan. In de ochtend zijn we druk met bijvoorbeeld rekenen, spelling en/of taal. In de middag zijn we bezig met het thema.
Woensdag hebben de kinderen een tekening gemaakt van een veilige plek. Wat heb je daar allemaal nodig? Denk bijvoorbeeld aan vuur, water of een plek om veilig te slapen. De leerlingen mochten de tekening presenteren en toelichten.
 
Donderdagmiddag zijn we op zoek gegaan naar kriebeldiertjes in het grasveld. De kinderen hadden een formulier mee en konden de beestjes aankruisen. We zagen onder andere een slak, een spin, een lieveheersbeestje en een bij.
 
Vrijdagmiddag hebben de kinderen een verhaal geschreven aan de hand van een gi-ga groene wie, wat en waar. Zo ontstonden er spannende, grappige en leuke verhalen. Daarna zijn we aan de slag gegaan met wat knutselwerkjes. Ze zijn goed gelukt en het ziet er herfstig uit!
 
Nieuwsgierig naar de andere groepen? Klik hier!
   

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.