071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 6

Nieuwsbrief 6

7 november 2022 | Nieuws

Lerende gemeenschap
Samen Ondernemend Leren: daar staan wij voor. Zoveel mogelijk zaken samen oppakken, daarbij leren van elkaar en zo steeds beter worden. We werken volgens de methodiek van de ‘lerende gemeenschap’. Zo komen wij met oplossingen die écht een verschil maken. Voor jong én oud.
Want wij zien meer mogelijkheden dan problemen en helpen mensen hun eigen sociale netwerk in te zetten. Wij weten wat er speelt op verschillende (beleids)niveaus in de samenleving. Wij kennen zowel de wereld van de (gemeentelijke) overheid als die van de klant. Omdat wij praktijkgericht werken, bieden wij resultaatgerichte oplossingen aan, die antwoord geven op de echte vraag. Met ons werk zoeken wij zowel aansluiting bij onze vaak kwetsbare doelgroepen, als bij de ideeën van de opdrachtgever. Daarbij hanteren wij de regel: hoe zorgen wij ervoor dat het wat en het hoe bij elkaar passen?

De organisatie
Wij werken in opdracht van gemeenten, maatschappelijke organisaties en scholen. Wij zijn intercultureel in alle lagen. Maar bovenal zijn we mensen die zich 100% inzetten om te zorgen dat iedereen kan meedoen, en daarbij zijn krachten en talenten kan benutten.

Toekomstperspectief
De samenleving verandert steeds sneller. Nieuwe wet- en regelgeving leidt continu tot vragen, juist bij de mensen die ervan afhankelijk zijn. Mensen die al kwetsbaar zijn. Dit vraagt om gedegen inhoudelijke kennis, maar ook om adequaat en flexibel handelen. SOL ziet voor zichzelf dan ook een belangrijke rol weggelegd als partner met een grote expertise, een enorm lerend vermogen en een stevige worteling in de samenleving, dichtbij de mensen waar het om gaat.
Kijkt u eens op de website van SOL Leiden, er staan veel leuke activiteiten op de agenda!

Deze week hebben wij veel ander nieuws. 

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.