071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (6)

Nieuws uit de groepen (6)

14 november 2022 | Nieuws

Boekbesprekingen zijn superspannend! In groep 7 worden we daar steeds beter in.
Volgens een vast format bereiden de leerlingen een bespreking voor. We durven al steeds meer een voorbereiding te maken met alleen maar kernwoorden. Op deze manier kan je ook meer de klas in kijken als je praat. Sinds vorige week hebben we twee meesters en een juf! Meester Frits is gestart. Hij geeft les op maandag, dinsdag en woensdag. Meester Thomas geeft ook steeds meer lessen op woensdag en vrijdag. Zo hebben we vorige week een tekenles gehad geïnspireerd op het werk van Yayoi Kusama. De tekeningen die wij hebben gemaakt zijn prachtig geworden en hebben, net als het werk van de Japanse kunstenares het thema `angst​`. Het was de laatste tekeningen die Abdullah bij ons heeft gemaakt,
want hij is helaas naar een andere school. We hebben op een fijne manier afscheid van hem genomen. 

Lees hier het nieuws uit de andere groepen.

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.