071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 7

Nieuwsbrief 7

21 november 2022 | Nieuws

Nieuwe meester in groep 7

Mijn naam is Frits Los en na de herfstvakantie ben ik gestart als leerkracht in groep 7. Dit doe ik van maandag t/m woensdag en op donderdagen ben ik werkzaam als IB’er. Mogelijk verandert er nog iets in de verdeling van deze werkzaamheden, maar tot aan de kerstvakantie blijft dit in ieder geval zo.

Inmiddels werk ik bijna 20 jaar in het onderwijs en heb ik ervaring opgedaan als leerkracht, directeur en adviseur in binnen- en buitenland. Ik vind het erg leuk om weer als leerkracht aan de slag te gaan en van waarde te zijn voor De Singel. Het team heeft mij op een prettige manier verwelkomd. Ik kijk uiteraard uit naar een goede samenwerking met u om voor uw kinderen zo goed mogelijk onderwijs te verzorgen. 

 
Groet,

Frits

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.