071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 8

Nieuwsbrief 8

5 december 2022 | Nieuws

Paarse vrijdag
Vrijdag 9 december is het Paarse Vrijdag!
Op deze dag vieren we dat iedereen zichzelf mag zijn en dat niemand buitengesloten of gepest mag worden om wie die is. In alle klassen wordt er over dit onderwerp gesproken. De belangrijkste boodschap van deze dag is dat iedereen zichzelf mag zijn en vooral aan te doen wat kinderen het liefst aandoen en waar ze zich prettigst bij voelen. Of dat nou een paars shirt, een Elsa jurk, sportkleding of een tuinbroek is. 

Al ons andere nieuws kunt u hier lezen. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.