071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 9

Nieuwsbrief 9

19 december 2022 | Nieuws

Kersttruiendag
Om al helemaal in de kerststemming te komen vragen wij de leerlingen en de leerkrachten om op dinsdag 22 december in hun (mooiste, leukste, gekste) kerstrui op school te komen.
Natuurlijk hoef je geen kersttrui te kopen, doe gewoon aan wat je hebt. Misschien heb je wel een trui met glitters of met een sneeuwman erop, of een leuke groene of rode trui.

Al ons andere nieuws leest u hier. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.