071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 10

Nieuwsbrief 10

9 januari 2023 | Nieuws

Jaarwisselingskaarten | digitaal te versturen nieuwjaarskaarten | Nieuwjaar,  Gelukkig nieuwjaar, Kerst drukwerk

Allereerst willen wij iedereen het allerbeste wensen voor 2023!
Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en dat iedereen goed is uitgerust. Wij hebben weer veel zin om te beginnen! Onze goede voornemens voor 2023 zijn:
Natuurlijk doorgaan met goed onderwijs geven aan de leerlingen en ervoor zorgen dat iedere leerling zich prettig voelt op De Singel.
De afgelopen jaren hebben wij als team veel scholing gehad op het gebied van technisch lezen en begrijpend lezen. Met alle expertise die wij daarbij hebben opgedaan willen wij in 2023 zorgen voor goede afspraken zodat wij een mooie doorgaande leerlijn krijgen op het gebied van taal en lezen.
Ook gaan wij dit jaar starten met de methode Blink, dit is een methode voor wereldoriëntatie. Deze methode werkt met thema’s. In deze thema’s zitten de vakken: geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek, burgerschap en cultuur.

Maandag 9 januari om 8.20u gaat de deur van De Singel open voor de 1e schooldag in 2023.

Tot dan! 

Stickman-zwaaien.gif | Motor-Forum

PS. Vrijdag 13 januari komt de 1e echte nieuwsbrief van 2023 in uw mailbox!

 

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.