071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (10)

Nieuws uit de groepen (10)

23 januari 2023 | Nieuws

Nieuws uit Taalklas 1

Samen lezen.
Elke week oefenen we de klanken. Deze week was de UI aan de beurt. 
 We oefenen met luisteren en de uitspraak. 
Hier zijn we samen woorden met de UI aan het lezen. Als de muziek stopt zoeken we een maatje en lezen we om de beurt een woord. 
Knap gedaan, het ging heel goed en jullie helpen elkaar ook! 
 
Onze andere groepen hebben ook nieuws geschreven. Dat leest u hier.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.