071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (11)

Nieuws uit de groepen (11)

6 februari 2023 | Nieuws

Taalklas 3 is van start gegaan. We oefenen de kleuren en de dagen van de week. Verder doen we veel spelletjes om elkaar beter te leren kennen. De klas ziet er elke dag iets gezelliger uit door de tekeningen die we maken.
Al onze andere groepen hebben ook nieuws. Lees het hier! 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.