071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 13

Nieuwsbrief 13

13 februari 2023 | Nieuws

De taalklassen hebben een nieuwe naam!

De taalklas van juf Marleen en juf Astrid heet vanaf nu Taalklas De Ster.
Waarom hebben sterren niet de vorm van een ster? | Willem Wever

De taalklas van juf Maria en juf Annemarie heet vanaf nu Sigma.
Stellar metamorphosis

De taalklas van juf Miranda en juf Anna heet vanaf nu Jupiter.
Jupiter heeft 12 extra manen na nieuwe ontdekking | Wetenschap | hln.be

De leerlingen hebben deze namen zelf gekozen, wij vinden het hele goede namen voor een taalklas!
Ons overige nieuws kunt u hier lezen.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.