071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (12)

Nieuws uit de groepen (12)

20 februari 2023 | Nieuws

Nieuws uit groep 4. Sinds afgelopen maandag hebben wij een huisdier (een schooldier) in de klas! Zijn naam is waku waku.
Hij kan alleen getallen zeggen. Op maandag zei hij alleen het getal 10. Alle kinderen maakten een blad vol met sommen met het antwoord 10. Deze bladen dienen als matras. Hoe meer bladen, hoe zachter Waku waku ligt, hoe uitgeruster hij is en hoe meer hij dan kan leren!
Op dinsdag kon Waku waku alleen 5 zeggen en hebben we weer sommen gemaakt. De komende tijd zal Waku waku bij ons in de klas logeren en zullen wij hem helpen om zoveel mogelijk sommen te leren! 
 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.