071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuws uit de groepen (13)

Nieuws uit de groepen (13)

14 maart 2023 | Nieuws

Nieuws uit taalklas De Ster
Taalklas De Ster heeft weer fietsles gehad. Maandagmiddag op het schoolplein was een mooi parcours uitgezet. We hebben geleerd om op tijd te stoppen, om onze hand uit te steken en toch netjes door de bocht te rijden. We hebben ook gemerkt dat je hand uitsteken op de fiets lastig is, maar dat het op een step nog veel lastiger is. We kunnen nu weer beter fietsen en we hebben ook veel nieuwe woorden geleerd: links en rechts, remmen, een zadel, een trapper, op de fiets en naast de fiets en nog veel meer.

Thema uitvinders!
In de taalklas hebben we proefjes gedaan. We hadden drie proefjes die er daarna aan elkaar lieten zien. We waren wel een beetje geschrokken, want we hadden een gat in ons hand? 😵 Er vielen boeken op de grond en er was een overstroming. 

Het nieuws van onze andere groepen is hier te lezen. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.