071-5218471
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwsbrief 15

Nieuwsbrief 15

20 maart 2023 | Nieuws

Technolab verzorgt bij ons op school leuke workshops, vandaag (vrijdag 17 maart) waren ze in groep 5 en in groep 8. Vraag uw kind maar wat hij of zij allemaal geleerd heeft!

Maar Technolab doet nog veel meer, hieronder leest u informatie over de activiteiten in de meivakantie. Dat is nog wel een paar weken wachten, maar u kunt uw kind nu al inschrijven voor de workshops. Doe dit snel als uw kind dit leuk vindt, want vol is vol!

Kom je meivakantie vieren in de Hortus botanicus Leiden met de leukste Technolab workshops! Op 2, 3 en 4 mei doen we samen met jou de leukste plantenproefjes, geurige bloemenspeurtochten en uitdagende ontwerp challenges! Wanneer kom jij langs bij de oudste oase van Leiden? Meld je aan en kom Groen DOEN!

https://www.technolableiden.nl/vakantielab-3/

Ons andere nieuws kunt u hier lezen. 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.