Peuters

De school werkt samen met Peutercentrum Het Gebouw van de Stichting Peuterspeelzalen Leiden en kinderdagverblijf De Tovertuin van Floreokids. Het peutercentrum heeft 4 gewone peutergroepen en één peuterspeelklas. Veel kleuters van de Singel komen van Peutercentrum Het Gebouw. Het kinderdagverblijf heeft verschillende groepen. Meer informatie bij Het Gebouw/Floreokids.
Vanaf 2 jaar kunnen peuters naar de peuterspeelzaal. De kosten zijn afhankelijk van uw inkomen. Wij adviseren u om uw kind naar de peuterspeelzaal te laten gaan. Wij helpen u graag bij de aanmelding van uw kind (dat kan al vanaf 1 jaar). Zowel school als de peuterspeelzaal werkt met de methode Piramide.

In de peuterspeelklas werkt een peuterspeelzaalleidster met een leerkracht en is het aanbod specifiek gericht op de leeftijd. De peuterspeelklas werkt samen met de jongste kleuters van de Singel.

IMG_3366

Voor inschrijving en informatie kunt u contact opnemen met Stichting Peuterspeelzalen Leiden. Telefoon 088-3043043, website www.splopvang.nl.

De peuterspeelklas wordt gefinancieerd vanuit een subsidie van de Gemeente Leiden en is voor peuters in Leiden Noord, ongeacht de school waar ouders hun kind willen inschrijven. Ouders betalen ook voor de peuterspeelklas een ouderbijdrage.