Kinderopvang in Het Gebouw

Na school en in de vakantie kunnen kinderen terecht bij BSO Het Gebouw van FloreoKids uit Leiderdorp op de tweede etage. Zij maken gebruik van 2 binnenruimtes en de grote buitenruimte daar direct naast. Opvang lekker dichtbij school en in de buurt van thuis! U kunt werken, terwijl uw kind in zijn/haar vertrouwde omgeving wordt opgevangen. Momenteel is er nog geen voorschoolse opvang omdat daar te weinig belangstelling is. Bij 5 kinderen kan de voorschoolse opvang georganiseerd worden.

Er zijn twee leeftijdsgroepen:
De Bengels, voor kinderen van 4 t/m 8 jaar
De Toppers, voor kinderen van 8 jaar en ouder

Naast activiteiten vinden zij het belangrijk dat de kinderen in een relaxte omgeving lekker kunnen ontspannen en hun belevenissen van de schooldag met elkaar en met de leidsters kunnen delen. De medewerkers doen een heleboel leuke activiteiten. Met name in de vakantie, want dan trekken de leidsters er regelmatig met de kinderen op uit. Bijvoorbeeld naar de kinderboerderij, het zwembad of de bioscoop. Of ze stappen in de trein en gaan vliegtuigen spotten op Schiphol! Alle uitstapjes, lunch en tussendoortjes zijn inclusief de prijs. Kortom plezier en ontspanning na school en in de vakantie dichtbij huis in een veilige omgeving tegen een redelijke prijs.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur
Vakantieopvang: maandag t/m vrijdag 7.30 t/m 18.30 uur

Niet duur
Kinderopvang hoeft niet duur te zijn. Ons uurtarief voor naschoolse- en vakantieopvang voor 2017 is: €7,18. Via de Belastingdienst ontvangt u een gedeelte van de kosten terug. Bent u benieuwd wat FloreoKids voor u persoonlijk kost? Of zit u bij een andere aanbieder en bent u benieuwd wat u bij ons zou kunnen besparen? Aarzel dan niet en neem contact met hen op, zij helpen u graag gratis met het maken van een prijsvergelijk en/of berekening op uw persoonlijke situatie. Mocht u bij FloreoKids BSO gaan afnemen, dan bieden wij u uiteraard ook gratis hulp bij het aanvragen van uw toeslag.
FloreoKids, voorheen SKL verzorgt al ruim 50 jaar professionele opvang voor een redelijke prijs in Leiderdorp en omgeving.

Kindercentrum De Tovertuin
Heeft u kinderen onder de 4 jaar? Vlakbij het gebouw biedt FloreoKids kinderdagopvang en peuteropvang in Kindercentrum De Tovertuin. De Tovertuin ligt aan het Noorderpark op de Albertine Agnesstraat 30 in Leiden. Op De Tovertuin is het mogelijk om 9, 10 of 11 uur opvang per dag af te nemen op het kinderdagverblijf. Flexibele opvang in een groene omgeving, tegen een redelijke prijs (€7,18 per uur). Waarbij zij het belangrijk vinden het kind te begeleiden in zijn/ haar ontwikkeling, om zodoende een goede start te maken op de basisschool. De peuters van de Tovertuin komen regelmatig op visite bij De Singel.

Openingstijden:
Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Ma. t/m vrij. van 7.30 – 18.30 uur
Peuteropvang (2-4 jaar): ma. t/m vrij. van 8.00 – 13.00 of van 7.30 – 18.30 uur

Meer informatie
Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers van het Centraal Bureau van FloreoKids op telefoonnummer 071- 581 7777 en vraagt u naar Iris van der Zwaan of Karien van Niekerk.
Neem ook een kijkje op onze website: www.floreokids.nl