Home Onze school Externe contacten

Externe contacten

De Singel is een Brede School in Het Gebouw. Samen met de andere partners in Het Gebouw streven wij er naar om samen met u, uw kind optimaal te laten ontwikkelen. Naast het CJG en huisarts is er een kinderfysiotherapeut en logopediste aanwezig. Tevens maken de leerlingen gebruik van de bibliotheek van BplusC. In Het Gebouw is er een sporthal. Deze sporthal wordt gebruikt voor de gymlessen en naschoolse activiteiten. Stichting Libertas Leiden verzorgt een ruim aanbod activiteiten na schooltijd en in de vakanties. De ruime hal in het gebouw wordt gebruikt voor presentaties aan ouders. De combinatiefunctionarissen Sport en Cultuur verzorgen onder en na schooltijd extra activiteiten voor de leerlingen.